MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Villa
Nerja
4 slaapkamer(s)
De villa in Nerja heeft 4 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 8 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m², en Uitzicht op het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning bevindt ...(+info)
vanaf
€ 89
vanaf 
€ 89
Villa
Marbella
4 slaapkamer(s)
De luxe woning is gelegen op een korte afstand naar een van de beste strand strekt zich rond Marbella. Het gebied is kindvriendelijk en op 6 km van het centrum van Marbella. Deze villa ligt dicht bij het strand en is absoluut prachtig. Het interieur vaardigheden van de eigenaren hebben deze woning naar een...
vanaf
€ 710
vanaf 
€ 710
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op zee. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt zich op 30 m ...(+info)
vanaf
€ 70
vanaf 
€ 70
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 3 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 40 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in het centrum. De woning bevindt zich op 50 m "La ...(+info)
vanaf
€ 44
vanaf 
€ 44
Appartement
Frigiliana
2 slaapkamer(s)
Dit luxe appartement met terras met uitzicht op de zee en de bergen is een van de vijf appartementen op de middelste verdieping van dit prachtige complex gebouwd op de zijkant van een berg. Het heeft een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. Met de slaapbank...
vanaf
€ 65
vanaf 
€ 65
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is goed belicht, De accommodatie heeft een oppervlakte van 75 m², en Uitzicht op zee en het zwembad De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een ...(+info)
vanaf
€ 73
vanaf 
€ 73
Villa
Nerja
2 slaapkamer(s)
De villa in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze comfortabel ingerichte woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op zee en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in de bergen. De woning ...(+info)
vanaf
€ 68
vanaf 
€ 68
Appartement
Frigiliana
1 slaapkamer(s)
Deze luxe loft verdeeld over twee verdiepingen met terras uitzicht en bergen is een van de vijf appartementen in dit prachtige complex. De bovenste verdieping biedt een grote ruimte met een tweepersoonsbed en een badkamer met een eigen douche. Een verdieping lager bevindt zich de ruime woonkamer met terras,...
vanaf
€ 49
vanaf 
€ 49
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning heeft een mooie keuken, De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m², en Uitzicht op de tuin en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij ...(+info)
vanaf
€ 62
vanaf 
€ 62
Cottage
Frigiliana
3 slaapkamer(s)
Het cottage in Frigiliana heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 6 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en op het platteland. De woning...
vanaf
€ 65
vanaf 
€ 65
1 - 10 van 103 accommodaties