MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Studio
Nerja
Het studio in Nerja heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze mooi ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 25 m², en Uitzicht op het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in het centrum. De woning bevindt zich op 20 m "La ...(+info)
vanaf
€ 39
vanaf 
€ 39
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 39 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in het centrum. De woning bevindt zich op 200 m van de ...(+info)
vanaf
€ 40
vanaf 
€ 40
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze smaakvol ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 60 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De woning bevindt ...(+info)
vanaf
€ 44
vanaf 
€ 44
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 3 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in het centrum. De woning bevindt zich op 50 m "La Rienda Tapas", 50 m "Pepe Moles", 50 ...(+info)
vanaf
€ 44
vanaf 
€ 44
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 60 m², en Uitzicht op zee. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in het centrum. De woning bevindt zich ...(+info)
vanaf
€ 45
vanaf 
€ 45
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 38 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning bevindt zich op 2 km van de ...(+info)
vanaf
€ 45
vanaf 
€ 45
Studio
Nerja
Het studio in Nerja heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze gezellig ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 42 m², en Uitzicht op zee en de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De woning bevindt zich ...(+info)
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
Studio
Nerja
Het studio in Nerja heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze smaakvol ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 45 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De woning ...(+info)
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
Studio
Nerja
Studio in dit zeer goed gelegen gebouw met een gescheiden slaapruimte, keuken, badkamer en een verglaasd balkon. Satelliet t.v. en WiFi. Zicht over tuin met zwembad en de zee. Privéparkeerplaats bij het gebouw.
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
Studio
Nerja
Het studio in Nerja heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze gezellig ingerichte woning is modern Uitzicht op zee en de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De woning bevindt zich op 100 m van het zandstrand "Carabeillo", 100 ...(+info)
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
1 - 10 van 82 accommodaties