MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Villa
Torrox Costa
4 slaapkamer(s)
De villa in Torrox Costa heeft 4 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 8 personen. Deze mooi ingerichte woning is recent gebouwd, De accommodatie heeft een oppervlakte van 105 m², en Uitzicht op zee en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning ...(+info)
vanaf
€ 945
vanaf 
€ 945
  
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Pas gerenoveerd appartement met een mooi uitzicht op de oceaan, gelegen in het mooie dorp Capistrano, Nerja. Een perfecte plek om te genieten van uw vakantie in rust en harmonie. Het balkon heeft een prachtig uitzicht op de oceaan, waar u 's avonds van de zon kunt genieten. Glazen delen naar het balkon...
vanaf
€ 378
vanaf 
€ 378
  
Appartement
Nerja
3 slaapkamer(s)
Een buitengewoon comfortabel en goed ingericht appartement in deze exclusieve residentie van slechts 2 kleine flatgebouwen. In uitstekende staat van onderhoud. Op het woonniveau met zeer ruime woon/eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en keuken bevindt zich een balkon met tuinmeubilair, en op het dak van dit...
vanaf
€ 460
vanaf 
€ 460
  
Villa
Nerja
3 slaapkamer(s)
De villa in Nerja heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 6 personen. Deze comfortabel ingerichte, De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m², en Uitzicht op zee. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning bevindt zich op 400 m van de ...(+info)
vanaf
€ 525
vanaf 
€ 525
  
Villa
Torrox Costa
4 slaapkamer(s)
De villa in Torrox Costa heeft 4 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 8 personen. Deze mooi ingerichte woning is recent gebouwd, De accommodatie heeft een oppervlakte van 122 m², en Uitzicht op zee en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning ...(+info)
vanaf
€ 945
vanaf 
€ 945
  
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De...
vanaf
€ 448
vanaf 
€ 448
  
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 3 personen. Deze mooi ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 50 m², en Uitzicht op het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De ...(+info)
vanaf
€ 364
vanaf 
€ 364
  
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 50 m², en Uitzicht op zee en de bergen De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke ...(+info)
vanaf
€ 392
vanaf 
€ 392
  
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 38 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning bevindt zich op 2 km van de ...(+info)
vanaf
€ 315
vanaf 
€ 315
  
Huis
Nerja
3 slaapkamer(s)
Villa prachtig uitzicht op de zee en de bergen in de populaire wijk van Playa Burriana in Nerja op 500 meter van het strand en 25 minuten lopen naar het Balcon de Europa. De Select urbanisatie met slechts 10 villa's delen een gemeenschappelijk zwembad met veel zon. De villa heeft 3 slaapkamers en 2...
vanaf
€ 623
vanaf 
€ 623
  
Totaal: 90 (9 pages)