MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Studio
Nerja
Studio in dit zeer goed gelegen gebouw met een gescheiden slaapruimte, keuken, badkamer en een verglaasd balkon. Satelliet t.v. en WiFi. Zicht over tuin met zwembad en de zee. Privéparkeerplaats bij het gebouw.
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
Appartement
Frigiliana
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Frigiliana heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 85 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en op het platteland. De woning bevindt zich op 1 km van ...(+info)
vanaf
€ 65
vanaf 
€ 65
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op zee. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt zich op 30 m ...(+info)
vanaf
€ 70
vanaf 
€ 70
Studio
Nerja
Het studio in Nerja heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Deze gezellig ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 40 m², en Uitzicht op zee en de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De woning bevindt zich ...(+info)
vanaf
€ 47
vanaf 
€ 47
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is goed belicht, De accommodatie heeft een oppervlakte van 75 m², en Uitzicht op zee en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning ...(+info)
vanaf
€ 61
vanaf 
€ 61
Appartement
Nerja
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m², en Uitzicht op de tuin en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en ...(+info)
vanaf
€ 57
vanaf 
€ 57
Appartement
Marbella
2 slaapkamer(s)
Dit appartement heeft een prachtig uitzicht en ligt minder dan 5 km rijden naar het dichtstbijzijnde strand. Weg van de menigte , maar dicht bij restaurants en winkels. De urbanisatie is gelegen in een up hill locatie, met uitzicht op een groot deel van het kustgebied in de buurt van Marbella. Een prachtig...
vanaf
€ 77
vanaf 
€ 77
Villa
Nerja
2 slaapkamer(s)
De villa in Nerja heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze comfortabel ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 80 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning bevindt zich op 300 m van de...
vanaf
€ 77
vanaf 
€ 77
Appartement
Nerja
1 slaapkamer(s)
Het appartement in Nerja heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 3 personen. Deze comfortabel ingerichte woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 60 m², en Uitzicht op zee. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlakbij winkels en restaurants. De ...(+info)
vanaf
€ 65
vanaf 
€ 65
Appartement
Torrox
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Torrox heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze comfortabel ingerichte woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een woonwijk. De woning ...(+info)
vanaf
€ 68
vanaf 
€ 68
1 - 10 van 118 accommodaties